Fillimi

Kompania VSM Roleta është themeluar në maj të vitit 2001 në Prishtinë.

Kompania VSM Roleta zhvillon aktivitetin e vet në tërë regjionin e Kosovës, Shqipëri si dhe në Gjermani. Kemi pervojë 15 vjeqare në sektorin e roletave dhe dyerve rrotulluese të garazhave ku pjesa më e madhe është fituar në Gjermani.

Kompania VSM Roleta prodhon të gjitha llojet e roletave: jalousien (veneciane), tendave, kapakat e dritareve, rrjetat e insekteve dhe dyer të garazhave.

Të gjitha prodhimet tona janë prodhime Gjermane dhe të cilësisë së lartë.

Prodhimet tona mund të dirigjohen me mekanizma të ndryshëm:

        

Ne ju garantojmë mbrojtje nga dielli, shiu, stuhia dhe zhurma që shtëpia, banesa apo zyra e juaj të jetë verës e freskët dhe dimrit e ngrohët.